Healing massasje

Healing massasje Her får du blant annet behandlinger innen healingmassasje, klassisk massasje, velværemassasje, og du kan delta på medisinsk yoga. Healingmassasje er en kombinasjon av muskelmassasje og myk healing, som er dypt avslappende og skaper ro og balanse i både kropp og sjel. Hans Axelson. Opplev en holistisk behandling som balanserer deg på alle plan - i kropp, sinn og sjel. Massasjen tilpasses slik at du føler deg sett, hørt og ivaretatt. Klikk her for. "Mennesket har, i tillegg til sin fysiske kropp, en energikropp, kalt aura, som omgir og gjennomtrenger den fysiske kroppen. Auraen er nært knyttet til vårt tanke-.

Healingmassasje. Healingmassasje er en rolig massasje med knaing, glidninger og trykk som løser opp spenninger i kroppen. Behandlingen blir forsterket med. Healingmassasje. Healingmassasje er en metode brukt i mange år med utgangspunkt i en muskelmassasje med bindevevsgrep. ​. Massasjen setter igang. Massasje med healing – en holistisk form for massasje.

Healingmassasje er en rolig, omsorgsfull massasje som støtter deg i å synke inn i en dyp, indre stillhet.

minside | HEALINGMASSASJE

Healingmassasje. Healingmassasje er en metode brukt i mange år med utgangspunkt i en muskelmassasje med bindevevsgrep.

​. Massasjen setter igang. Healingmassasje er massasje med bruk og overføring av Healing energi. Healing massasje er avslappende og avspennende, øker velvære og stimulerer, frigjør. Her får du blant annet behandlinger innen healingmassasje, klassisk massasje, velværemassasje, og du kan delta på medisinsk yoga.

Healingmassasje - Kurs

Healing massasje Kurs i healingmassasje kan påbygges til en utdanning. Du bestemmer om jeg skal fortelle deg det jeg ser og opplever under seansen, healing massasje.

Ring oss. Mens jeg masserer er jeg inne i healing energi. Nyheter Behandlingsmetoder Om Alternativ. Deretter går behandlingen over i rolig healing på de muskler som er mest spente og man blir i posisjonen i 5 — 15 minutter.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • 1
  • 2
Close Menu