Ubeskyttet samleie bergen

Ubeskyttet samleie bergen Risikoen for å bli smittet av en kjønnssykdom ved tilfeldig, ubeskyttet sex er høy i store deler av verden. Dette gjelder både hetero- og homofil seksualpraksis. ​Alle som har hatt ubeskyttet sex med en partner som en ikke kjenner smittestatusen til bør teste seg for kjønnssykdommer, også kalt seksuelt overførbare. SPRER SEG: Gonoré er en smittsom kjønnssykdom som smitter ved ubeskyttet sex. Blir du smittet skal du fortelle tidligere partnere om. på Haukeland som er ansvarlig for tilbudet her i Bergen. helsestasjon om å benytte seg av dette tilbudet dersom en har hatt ubeskyttet sex.

SPRER SEG: Gonoré er en smittsom kjønnssykdom som smitter ved ubeskyttet sex. Blir du smittet skal du fortelle tidligere partnere om. Retten mener bergenseren hadde ubeskyttet sex på homsebordell. En 52 år gammel mann fra Bergen er dømt for å ha utsatt en 28 år.

Vi anbefaler testing hver gang man har hatt ubeskyttet sex med en ny feber eller andre infeksjonstegn, ubehag under samleie, blødninger.

Frykter ny gonoré-rekord: - Må finne ut hvem du har hatt sex med

Retten mener bergenseren hadde ubeskyttet sex på homsebordell. En 52 år gammel mann fra Bergen er dømt for å ha utsatt en 28 år. SPRER SEG: Gonoré er en smittsom kjønnssykdom som smitter ved ubeskyttet sex. Blir du smittet skal du fortelle tidligere partnere om. har du hatt ubeskyttet sex med menn som har sex med andre menn?

har du kjøpt Dersom du bor i Bergen kan du få tilsendt utstyr for å teste deg for klamydia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • 1
  • 2
Close Menu